Jerawat Teruk Sehingga Segan Mahu Keluar Rumah

Kulit muka Tya yang bermasalah sebelum menggunakan produk Magic



Bahagian sisi muka yang penuh dengan jerawat


Siapa sangka kulit yang dulu menggerutu boleh licin kembali. Pernah dulu orang orang sekeliling asyik memerli kulit jerawat Tya sampai Tya sendiri dah naik segan untuk keluar rumah. Segala petua atuk nenek Tya and korang semua Tya buat. Sampai naik fedup dah. 

Suatu hari Tya pernah pergi klinik kononnya nak dapatkan rawatan untuk masalah jerawat. Pada permulaan rawatan dapat rasa jerawat tu kering. Tapi selang beberapa hari jerawat naik kembali. Paling sedih kulit jadi kering sampai nak bukak mulut pun sakit akibat bibir yang turut menjadi kering. Ubat yang dibekalkan oleh doktor langsung tidak membawa kesan. Akhirnya duit yang dilabur untuk masalah kulit Tya hangus begitu sahaja.

Suatu hari Tya mencuba tester untuk dijadikan produk. Tawakkal eksperimen dekat kulit sendiri. Mana tahu berkesan kan. Walaupun hati ni dah perit dan serik tapi Tya yakin Allah swt akan bantu Tya. Pada hari pertama menggunakan produk tester tersebut dengan serta merta terasa jerawat besar mulai kering. Perasaan yakin mula timbul terhadap produk tester itu. Pada mulanya produk itu Tya baru nak buat research utk develop produk baru. Alhamdulillah rezeki dari Allah swt kulit bukan sahaja menjadi cantik. Malah set produk ini jugak boleh buat duit. 

Dengan penuh keyakinan Tya produce produk ini dan yakin dengan keberkesanannya tambah tambah kulit Tya bertambah licin dan normal kembali. Semasa mencuba produk ini, banyak pantang larang yg Tya buat. Antaranya :-

1- Elakkan foundation dan bedak compact
2- Jangan tidur lewat
3- Jangan pakai scrub dan masker
4- Elakkan campur dengan produk lain termasuk toner dan serum
5- Elakkan pakai sebarang krim sebelum tidur. Hanya cuci muka sahaja.
6- Selalu membasuh muka dengan air biasa dan 2 kali menggunakan sabun produk pagi dan malam
7- Elakkan menyentuh jerawat 
8- Konsisten pada produk
9- Elakkan supplement atau jamu
10- Elakkan makanan yang boleh menyebabkan jerawat naik.

Asal usul nama Magic Skincare ini sebenarnya dari keajaiban krim ini sendiri. Mampu memberi keajaiban pada kulit muka Tya dengan izin Allah swt. Syukur sangat bila produk ini sudah dikenali dan testimoni yang sudah mencapai 5 Angka! Maka sekarang terhasil lah Produk "Magic Skincare" yang didatangkan dengan 3 item iaitu Magic Cleanser (sabun bar) , Magic Cream ( cream day) dan Magic Whitening ( cream malam ). Setiap item mempunyai fungsinya tersendiri dan aturan yg ditulis dibelakang kotak haruslah diikut dengan betul. Jika ada sebarang kemusykilan boleh terus hubungi hq #0149659831 atau hubungi stokis dan agen bertauliah dikawasan anda dengan klik @magicskincare_senaraistokis.





Add caption

No comments:

Post a Comment